Projecten en meer

Delen & meer organiseert regelmatig leuke projecten. Omdat delen voor ons een must is, doen we ook graag mee aan projecten van anderen. Zolang het project binnen onze doelstelling valt, zullen wij doen wat in ons vermogen ligt om te participeren. En het leuke is dat we daarvoor nooit tevergeefs een beroep doen op onze vaste deelnemers.

Zo werd er voor een kerstactie kerkcentrum de Drieklank in 2019 een aantal lammetjes gehaakt en in 2020 een heleboel onderzetters. Ook maakten we een grote stapel warme mutsen voor zeelui die door Corona niet van boord mochten. Voor Burendag werden er ruim honderd onderzetters en pannenlappen gehaakt die cadeau werden gedaan aan onze bezoekers. En onlangs mochten we voor basisschool de Olivijn 18 dierenknuffels maken. Een keer in de maand komt een groep vrouwen bij elkaar om droomdekens te maken voor stichting Regenboogboom.

Daarnaast biedt de Stichting ruimte aan projecten van derden. Zo heeft de Regenboogbuurt een tentoonstelling in de etalage gehouden en deden we met een oranje ingerichte etalage mee aan de wereldwijde actie tegen geweld bij vrouwen van Orange the World.

Kerstactie 2021. Gezellig samenzijn in Coronatijd.

Postadres:
Stichting Delen & Meer
Poolcirckelstraat 34
1334 BM  Almere

 

Bezoekadres:
Noordeindepad 18-20
1334 CD Almere

Actueel nieuws is te vinden op onze facebookpagina. Volg jij ons al?

Op Instagram delen we afbeeldingen van alle activiteiten.