Zaterdag 23 september is het weer landelijke Burendag. Al een aantal jaren doen wij, samen met andere organisaties, met veel plezier mee aan dit initiatief van het Oranjefonds. Ook nu zijn we, samen met de Stichting Philadelphia, al volop bezig met de voorbereidingen. Thema is deze keer: Liefde voor ……..! Dat mag de natuur zijn, de buurt, de wereld of gewoon de mensen om u heen.

Samen met de Stichting Philadelphia organiseren wij ‘s morgens een ontbijt (09.30 – 11.00) voor de buurtbewoners. U zich hiervoor aanmelden tot en met 18 september via onderstaand aanmeldformulier.

Vanaf 11.00 uur is er ruimte voor een kop koffie of thee en tijd voor een praatje. Ook kunt u deelnemen aan een workshop ‘hergebruik in plaats van weggooien’ of een workshop ‘voor groene vingers’. En natuurlijk is er ook weer een leuke speurtocht voor kinderen en begeleiders. Voor de kinderen is er ook een springkussen!

Op deze dag wordt ook het buurtbankje geschilderd en worden rondom het bankje plantjes neergezet.

Iedere deelnemer ontvangt een tasje met een aardigheidje.

Mocht u ons deze dag als vrijwilliger een handje willen komen helpen meldt u dan aan via info@delen-en-meer.nl of via het contactformulier.