Giften en donaties

Delen & meer is een stichting zonder winstoogmerk, maar heeft ook geen vaste inkomsten. Buiten het feit dat de gemeente ons onderdak financiert zijn wij grotendeels afhankelijk van giften en donaties. De vorm waarin deze giften en donaties tot ons komen is zeer divers.

Zo schenken winkeliers ons regelmatig benodigdheden voor een actie of workshop, maar het overgrote deel komt van particulieren. Mensen schenken ons allerlei hobbymateriaal omdat ze opruiming houden en/of zijn gestopt met die specifieke hobby. Voor het overgrote deel gebruiken wij deze giften voor onze eigen workshops of geven we ze door aan andere organisaties in Almere met hetzelfde doel. Een klein deel verkopen wij tegen zeer lage prijzen zodat een aantal vaste kosten kunnen worden gedekt.

Een andere vorm van giften kunnen workshops zijn. Iemand geeft een workshop bij ons en schenkt (een deel van) de opbrengst aan onze stichting.

Daarnaast hebben wij in 2021 een bedrag gekregen van MAEX om een website te bouwen. In 2021 volgde twee bestuursleden gratis een opleiding van het LSA.

Wilt u ons werk financieel ondersteunen dan kunt u een donatie overmaken op bankrekening NL 45 RABO  0362019444 ten name van Stichting Delen & meer.

Wij zijn onze donateurs zeer dankbaar voor iedere donatie waarmee wij ons kunnen inzetten voor ons doel: delen en (nog veel) meer.

Postadres:
Stichting Delen & Meer
Poolcirckelstraat 34
1334 BM  Almere

 

Bezoekadres:
Noordeindepad 18-20
1334 CD Almere

Actueel nieuws is te vinden op onze facebookpagina. Volg jij ons al?

Op Instagram delen we afbeeldingen van alle activiteiten.