Vroeg in de ochtend was het al een gezellige drukte op het Noordeindepad. Niet alleen Delen & meer en Philadelphia waren op de vrijmarkt aanwezig, er waren ook veel particulieren op het pad en rondom de kerk spulletjes aan het verkopen.

Tijdens Koningsdag bezocht burgermeester Hein van der Loo onze Stichting Delen & meer. Bestuurslid Reinie leidde hem rond in de Buurtkamer en in de ruimte van Delen & meer. Nadar we een gezamenlijke foto hebben gemaakt moest hij alweer zijn weg vervolgen.

De hele dag hadden wij aanloop van mensen die wat kwamen kopen, een bakje koffie kwamen drinken of gewoon even een kletspraatje kwamen maken.. Iedereen is heel nieuwsgierig wanneer wij definitief open gaan. Wij hebben twee winkelpanden waarvan wij er één delen met Philadelphia. De (gedeelde) Buurtkamer Bij de Buren is al deels geopend voor publiek. Daar kan je terecht voor een betaalbare bak koffie en een (klets)praatje. Aan de winkel-/ workshopruimte voor Delen & meer wordt nog hard gewerkt. Wij hopen eind mei de deuren te kunnen openen. Dan hebben de dames van de Brei en Hakerij na ruim 2 jaar weer een mooie ruimte om samen te komen.

Aan het einde van de dag hebben wij voor ruim 500 euro aan goederen verkocht. Dit komt ten goede aan de Buurtkamer. Dank aan alle vrijwilligers voor jullie hulp.
Alleen ga je sneller, samen komen we verder!