Mijn naam is Toos Kloppenburg-Zegers. Ik ben weduwe, moeder en oma van een paar prachtige kleindochters. Aan hobby’s geen gebrek; ik handwerk, schilder, puzzel en lees graag maar ook een goede film is aan mij welbesteed. Ik luister graag naar muziek maar dan vooral rockmuziek uit de jaren ’50 met als voorkeur; Elvis Presley. Thuis word ik gezelschap gehouden door mijn hond Kaatje en de poes Emma.

In 2019 ben ik van Amsterdam naar Almere verhuisd omdat ik dichter bij mijn dochter wilde wonen. Een stap waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. In Amsterdam heb ik als vrijwilliger een kleine 30 jaar bestuurswerk gedaan voor een vereniging en kreeg daar een Koninklijke onderscheiding voor. Vrijwilliger zijn is voor mij belangrijk omdat ik er vanuit mijn geloof en uit overtuiging wil zijn voor mijn medemens.

Toen ik in Almere kwam wonen zocht ik nieuwe contacten en kwam bij de Brei en Hakerij terecht om vervolgens in contact te komen met Delen & meer die bezig waren om van hun initiatief een stichting te maken. Ik werd gevraagd voor het bestuur en ben uiteindelijk de secretaris geworden. De visie van Delen & meer past bij me en ze is een nog jonge stichting die bezig is aan een enorme groeispurt. Ik vind het heel leuk dat ik aan dat proces van ontwikkeling mag en kan meehelpen en zo van betekenis kan zijn voor de mensen om mij heen.

Op dit moment heb ik geen andere nevenfuncties.