Het spreekt voor zich, samenwerken met anderen vinden wij belangrijk. Dat kan zijn omdat we iets gaan organiseren maar ook in minder leuke tijden zoeken wij de samenwerking. Zo hebben wij ons in 2021 aangesloten bij een aantal organisaties in onze strijd voor het behouden van het o zo belangrijke wijkbudget. En gelukkig met succes.

Samen met het Oranjefonds, de Drieklank, stichting Philadelphia en Bij Boszhardt organiseren we regelmatig buurtactiviteiten zoals burendag. Met ruim 140 bezoekers een succesvolle dag!

Rond de feestdagen 2021 hadden we met deze organisaties prachtige plannen gemaakt maar Covid-19 gooide roet in het eten. Een samenwerking die, ondanks Covid toch geslaagd mag worden genoemd, is de kerststallenroute van de Stichting Regenboogbuurt die we met liefde ondersteund hebben door workshops aan te bieden.

Verder werken we samen met de wijkteams, Buurtkracht Almere, maar ook de wijkbeheerder en de gebiedsmanager van de gemeente Almere zijn voor ons een belangrijk partners. We zijn actief midden in een woonwijk/winkelcentrum en dat betekent dat een goede samenwerking met de winkeliersvereniging van belang is. Andere samenwerkingspartners zijn het Rode Kruis en de Tiny Church in Almere Poort.

En laten we bij deze opsomming van samenwerkingspartners niet de mensen vergeten die workshops bij ons geven. Want door met hen samen te werken kunnen wij op een laagdrempelige manier activiteiten blijven aanbieden aan bewoners.

Bij Bosshardt locatie Almere Buiten
Geloofsgemeenschap De Drieklank
Ambulant Almere Philadelphia
Gemeente Almere
Winkeliersvereniging Almere Buiten