Naast mijn functie bij Delen en meer werk ik 24 uur in de week voor Stichting ALS Nederland. In 2011-2012 kreeg mijn vader deze diagnose. In 2015 overleed hij dan ook helaas aan deze nog steeds ongeneeslijke ziekte. In mijn functie op afdeling patiëntencontact bezoek ik patiënten thuis. Uit ervaring weet ik wat hen te wachten staat en kan ik de patiënt en hun naasten waar nodig voorzien van informatie. Maar altijd bied ik eerst een luisterend oor en een arm om de schouder voor troost. Naast deze mooie functie heb ik ook nog een eigen bedrijf waarin ik fotografeer en websites voor ondernemers maak.

Ik ben sinds 2002 getrouwd met Eric en wij wonen sinds 2005 in de Molenbuurt van Almere Buiten. Eric werkt sinds jaar een dag bij een Japans ‘automotive’ bedrijf gevestigd in Weesp. Samen vinden we het heerlijk om te reizen. Japan staat hoog op onze verlanglijst. Tussendoor doen we gewoon kleinere bestemmingen als Spanje, Frankijk en de UK aan hoor 😉

Mijn vader heeft mij geleerd; ‘stilstand is achteruitgang’. Kortom, ik ben dol op studeren. In de loop der jaren heb ik de Fotovakschool gedaan, marketing en communicatie, zakelijk schrijven en UX-design gestudeerd. Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot Counseling. Niet omdat ik zo graag Counseler wil worden maar ik wil mij verdiepen in gesprekstechnieken. Praktisch twee maanden onderweg van deze halfjaar opleiding of ik weet mijn vervolgstudie al.

Heb ik al verteld dat ik in 2013 het initiatief heb genomen tot het maken van een boek? Waarbij de opbrengst (35K) naar onderzoek voor ALS is gegaan? Er zijn nog een aantal boeken beschikbaar. Je kan hem hier bestellen.