Als het weer het toelaat is er iedere 1e zaterdag van de maand Kramendag in Winkelcentrum Almere Buiten. Onder de titel ‘Buitenkansjes’ kunnen winkeliers een kraam voor de deur krijgen om zo hun goederen onder de aandacht van het winkelende publiek te brengen.

Ook Delen & meer zal daar gebruik van maken en we staan dan ook op deze zaterdagen met 2 kramen voor ons pand aan het Noordeindepad 18 en 20. Iedere maand hebben we, van 10.00 tot 16.00 uur,  een ander thema. Het kan zijn dat we workshops geven over het hergebruik van materiaal, van eigen gemaakte kleding en knuffels verkopen of de mogelijkheid bieden om kledingaccessoires te ruilen of te kopen. Minimaal 1x per jaar zullen we een kledingbeurs houden waar we tegen zeer kleine prijsjes kleding verkopen. 

Kledingbeurs
Zaterdag 2 september a.s. is de eerstvolgende Buitenkansjes. Dit keer zullen we een kledingbeurs houden. Het gaat om kleding en schoenen voor alle maten en leeftijden. Alle kleding is schoon en heel en wordt voor een zeer bescheiden bedrag verkocht. De opbrengst zal ten goede komen aan onze Stichting en dan met name aan onze buurtkamer in aanbouw.
 

Vrijdag 1 september tussen 15.00 en 20.00 uur zal er voorverkoop zijn voor mensen met een smalle beurs. Deze mensen krijgen hiervoor een speciale uitnodiging. 

Voor de actuele berichtgeving over Kramendag raadpleeg onze facebookpagina.